0

Een brandend Wenskaarsje zegt meer dan 1000 woorden

Het is een eeuwenoude wereldwijde traditie om een Wenskaarsje aan te steken om in gedachten bij iemand te zijn. Een Wenskaarsje steek je aan voor jezelf of voor iemand die het nodig heeft. Om iemand te herinneren. Liefde, geluk en gezondheid te wensen, of steun bij een belangrijke moment als een (rij)examen, sollicitatie of zwangerschap. Als hulp bij relaties, ziekte, school, carrière, een reis of welk moment dan ook.

In 2006 hebben we deze traditie online gebracht. Online kun je namelijk een Wenskaarsje altijd aansteken. Je hebt het altijd bij je en je kunt het delen met je omgeving. Groot voordeel: Het geeft geen brandgevaar.

Sinds de start in 2006 zijn er bijna 1 miljoen (!) Wenskaarsjes online aangestoken. Het blijft telkens een bijzonder moment en elke dag steken steeds meer mensen online een Wenskaarsje aan. Sommigen dagelijks, anderen wanneer ze het gevoel hebben ‘iets’ te willen doen voor ander.

Gratis of doneren

Het aansteken van één Wenskaarsje dat na 24 uur dooft is altijd gratis. Als je meerdere Wenskaarsjes wilt aansteken en wilt bepalen hoe lang deze moeten blijven branden vragen we je om een kleine donatie. Met je donatie kunnen we Wenskaarsje bijzonder blijven maken en steun je Stichting WeesGelukkig.

Als dank voor je donatie ontvang je spaarpunten die je kunt verzilveren voor bijvoorbeeld het échte Wenskaarsje.

Heb je een opmerking of een idee zodat we Wenskaarsje nóg meer bijzonder kunnen maken? Of wil je een voorstel doen om samen te werken? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina.

Contactgegevens: 
Wenskaarsje.nl
Postbus 14
5591 AA Heeze
KvK 62137026

Roteer je scherm