0

Hoe werkt het aansteken van een Wenskaarsje?

1. Is het de eerste keer dat je een Wenskaarsje aansteekt?

2. In het scherm dat verschijnt vul je in voor wie je het Wenskaarsje wilt aansteken.

  • ‘Voor wie’ je het Wenskaarsje wilt laten branden
  • Bij ‘Afzender’ kun je je eigen naam of bijvoorbeeld ‘mama’ of ‘Anoniem’ invullen
  • Bij ‘Mijn boodschap/wens’ vul je in wat je graag bij het Wenskaarsje wilt laten verschijnen

Bij de eerste keer is dat je een Wenskaarsje aansteekt vragen we je eenmalig om je e-mailadres, je voornaam en je achternaam. Deze gegevens zijn nodig om je Wenskaarsje te bevestigen en worden nergens op de site getoond. Dit hoef je dan bij de volgende keren dat je een Wenskaarsje wilt aansteken niet meer te doen.

3. We sturen je meteen nadat je dit hebt ingevuld een e-mail. In die e-mail staat een link waar je op dient te  klikken om het Wenskaarsje te bevestigen. We weten dan dat het e-mailadres bij jou hoort en steken direct je Wenskaarsje aan. Dit Wenskaarsje dooft na 24 uur.

4. We hebben ook meteen een account voor je gemaakt waar je je Wenskaarsjes kunt aansteken en doven. Je kunt altijd uitloggen en het account ook zelf verwijderen Wachtwoorden bewaren we niet en slaan we ook niet op.

5.  Je hebt in je account standaard één Wenskaarsje tot je beschikking dat op het moment dat je het aansteekt na 24 uur automatisch dooft. Wil je meerdere Wenskaarsjes tegelijk hebben branden én kunnen bepalen hoe lang een Wenskaarsje moet branden? Dan vragen we je om een kleine donatie.

Aangestoken Wenskaarsjes bekijken

Als je op de knop ‘Wenskaarsjes bekijken’ klikt zie je alle huidig brandende Wenskaarsjes. Je kunt swipen om de aangestoken Wenskaarsjes te bekijken. Onder een brandend Wenskaarsje vind je de knoppen op deze te delen via Facebook en Whatsapp. Ook kun je met een knop de directe link naar het Wenskaarsje kopiëren zodat je het op alle andere manieren kunt delen door de code te plakken.

Roteer je scherm